29 JULI

Det här är så sjukt!!!! Vi är framme. Vi kom fram igår och vi är sex stycken svenskar här och dessutom är alla 4 ledare från Sverige men dom vägrar prata svenska med oss så då räknas dom inte. Igår åt vi bara pizza och alla somnade ganska fort eftersom vi gick och la oss runt 4 på morgonen, svensk tid då. Skön jetlag när dom flesta vaknade 5-6 imorse och någon vaknade 2.

Idag åt vi frukost runt 8 och efter det hade vi välkomsmöte och därefter en liten tour runt campus. Vi bor alltså på ett college som heter SUNY Maritime College och vi bor i små fula rum, men det är mysigt..... Jag bor med en tjej från Tyskland gör jag.
Sen hade vi "lektion" där vi pratade om oss själva, alltid lika kul va. Alla sa vart dom skulle och så höll vi på så i någon timme innan vi åt lunch. Vi fortsatte sen med att gå igenom allt för imorgon då vi ska in till NYC!!! VILL NU NU NU. Efter det skulle vi testa på baseboll och ja, nää. Jag tror inte riktigt att det är min sport i livet men kul om man träffar faktiskt.

Nu på kvällen har vi haft Music-Quiz och vi vann, bra spanky wanky hanky pankies. Nu sitter dom flesta här i en lounge eftersom internet inte funkar på allas rum och vi ska väl sova om en stund. Frukost vid 07.00 imorgon och sen går bussen till New York City och fy va kul det ska bli. Tur att vi är tvugna att ha dom "snygga" t-shirtarna eller ryggsäcken för det hade ju varit pinsamt att ha på sig den annars och faktist behöva erkänna att det är det snyggaste plagg man någonsin haft...

Lite bilder också:









Hejjjjjjjdå


Kommentarer
Postat av: Anonym

är sport ens din grej stor rumpan? (;

2010-07-29 @ 09:52:11
Postat av: Frida Wilkman

Ihh det verkar skit bra ju carro! fortsätt uppdatera så blir jag jätte glad här hemma

puss saknar dej! :)

2010-07-29 @ 11:05:23
Postat av: Mamma

Heja Ninnis! Det ser ju lovande ut även om du inte blir någon Yogi Berra (legendarisk basebollspelare som kan vara bra att känna till) men han hade en del kul citat: http://www.rinkworks.com/said/yogiberra.shtml

Mitt favoritcitat från honom som kanske stämmer i din situation med massa nya grejer framför dig är: "The future is not what it used to be"

2010-07-29 @ 11:40:27
Postat av: felicia

har ni sett kadetterna än??? dom är ju sötast!!!

2010-07-29 @ 19:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0