31 JULI

Klockan är 06.50 och jag har redan varit uppe i en timme och snart ska vi till frukosten för att sedan hoppa på en gul skolbuss för att åka in till Manhattan och till 5th Avenue. Vi bor i Bronx vilket ligger en bit utanför själva New York City.

Det är jättefint väder idag och jag hoppas det håller i sig. Det roliga är att vi går och klagar på hur varmt det är när vi om några dagar ska till nästa ställe vilket kommer vara ännu varmare. Nej jag ska inte klaga, det är nog inte så varmt i Sverige. Eller?

Det går sjuuuuuuuuukt segt att ladda upp bilder och vi ska äta nu så jag fixar det ikväll. Och pappa, jag vet inte om du såg mitt sms men det är själva laddsladden till datorn det är fel på, inte adaptern. Måste fixa!
 
HEJ


Jag saknar er redan

 


30 JULI

Tredje dagen i New York nu då. Idag har jag varit jättejätteduktig för jag och Caroline var uppe och sprang imorse (den du mamma!) klockan 06.45. Efter den lilla jobbingturen runt campus så gick vi och duschade för att sedan gå till frukosten som vi äter i en stor, kall matsal. Maten är helt okej men man märker att vi är i USA, dom har till och med läsk till frukost.
Sen hade vi lektion där vi pratade om det mesta om värdfamiljerna, skolan, fritiden och om hemlängtan vilket jag inte har tid att ha just nu eftersom vi har så mycket aktiviteter hela tiden.

Sen kom den roliga delen av dagen, lunchen förstås, och sen sportaktiviteterna. Vi testade på amerikansk fotboll men det va himla krångligt och jag fattade ingenting. Jag var iallafall quarterback och kastade bollen men vi kom liksom aldrig framåt, tror det är meningen.. Inget hände så ingen vann så vi gick vidare till nästa "sport" - Cheerleading. HUR KUL SOM HELST. Det va tre tjejer från en High School-skola som kom och visade oss en massa rörelser och sen fick vi testa och göra det själva. Vi fick kasta upp en tjej (jag) på en annans axlar och sen fick jag också "be on top" och stå på deras händer. Jag lägger upp en bild på er framtida cheerleader så får ni se!
Lite trötta efter allt cheerande så gick vi till poolen för att bada och det va kul det med. Efter lite sång i inomhushallen, framför fläkten och lite klättring på toalettdörrar så gick vi tillbaka mot våra rum men stannade vid ett gäng amerikaner som trodde vi va 20+ och trodde vi pratade engelska som språk i sverige. Vi sa ja och tillade att vi också har isbjörnar gående på gatan.

Vi åt middag och sedan va det dags för beach-volleyballl! Så kul och jag vill spela volleyboll på skolan också. Vi vann oftast och dom få gångerna vi faktiskt förlorade så tog jag det väldigt bra, bra förlorare som jag är. NJA.

Ikväll har vi övat på våra framträdanden och nu måste vi gå och lägga oss för imorgon ska vi till Manhattan och shoppa och allt sånt kul!! Galet ställe.

Bilderna kommer imorgon istället.
HEJDÅ


29 JULI

Det här är så sjukt!!!! Vi är framme. Vi kom fram igår och vi är sex stycken svenskar här och dessutom är alla 4 ledare från Sverige men dom vägrar prata svenska med oss så då räknas dom inte. Igår åt vi bara pizza och alla somnade ganska fort eftersom vi gick och la oss runt 4 på morgonen, svensk tid då. Skön jetlag när dom flesta vaknade 5-6 imorse och någon vaknade 2.

Idag åt vi frukost runt 8 och efter det hade vi välkomsmöte och därefter en liten tour runt campus. Vi bor alltså på ett college som heter SUNY Maritime College och vi bor i små fula rum, men det är mysigt..... Jag bor med en tjej från Tyskland gör jag.
Sen hade vi "lektion" där vi pratade om oss själva, alltid lika kul va. Alla sa vart dom skulle och så höll vi på så i någon timme innan vi åt lunch. Vi fortsatte sen med att gå igenom allt för imorgon då vi ska in till NYC!!! VILL NU NU NU. Efter det skulle vi testa på baseboll och ja, nää. Jag tror inte riktigt att det är min sport i livet men kul om man träffar faktiskt.

Nu på kvällen har vi haft Music-Quiz och vi vann, bra spanky wanky hanky pankies. Nu sitter dom flesta här i en lounge eftersom internet inte funkar på allas rum och vi ska väl sova om en stund. Frukost vid 07.00 imorgon och sen går bussen till New York City och fy va kul det ska bli. Tur att vi är tvugna att ha dom "snygga" t-shirtarna eller ryggsäcken för det hade ju varit pinsamt att ha på sig den annars och faktist behöva erkänna att det är det snyggaste plagg man någonsin haft...

Lite bilder också:









Hejjjjjjjdå


27 JULI

Jag borde sova mer än någonting annat. Ska alltså upp om typ 3 timmar, önskar mig själv lycka till!
Det går inte riktigt att förklara hur det här känns. Sjukt konstigt ungefär, jag har nog inte fattat det än. Ni vet hur svårt det är att packa för en-två veckors semester? Tänk då att få ner hela livet i en väska på 23 kilo. På något konstigt sätt har jag alltså klarat den nästintill omöjliga uppgiften och nu står väskan där i hallen och bara väntar.

Ja, jag har ju då tillbringat halva kvällen på vågen och ena stunden har väskan legat över 23 kilo och sen packade jag om och ur och det slutade på nått jättekonstigt sätt på 18,9 kilo så då slänge jag i massa godis i väskan. Bra att ha tänkte jag! Så det blir övervikt på Arlanda imorgon äter jag bara upp det. HUR smart?

Nu måste jag verkligen sova, det här funkar inte. När jag skriver nästa gång är jag i Ameeeeeeeeeeeerika!!

Godnatttttttt!!


26 JULI


Jag kommer ihåg när jag sa att, nu är det ett år kvar. Nu är det inte ett år, inte ens en månad och inte heller en vecka. Nu är det EN DAG kvar och jag vet inte riktigt hur jag borde känna. Inte särskilt stressad, inte nervös (än) och packat har jag inte heller gjort, BRA!!
Lite jobbig kväll, träffade mina fina för sista (nej inte sista men det känns nästan så) gången. Jag vet att det kommer gå fort men ni är ju så jävla bra, klart det är jobbigt.

New York på tisdag och sen vidare till det som alltså kommer att vara mitt hem till i juni någongång, Oakdale i Kalifornien. Nu har jag höga förväntningar på Kalifornien, är det inte som på TV blir jag besviken!

Det här med blogg är nog egentligen inte min grej men jag lovar att jag ska göra mitt yttersta för att försöka skriva om vad som händer, för er som undrar (hej mamma och pappa!). Det där med Skype har jag också hört är kul, blir nästa projekt!

Nu ska jag sova och sen ska jag vakna och då ska jag göra något vettigt av min sista dag i Stockholm, kanske vore det en bra idé att packa!!! 23 kilo...... dom är väl för generösa.

Godnatttttt
 XOXO (bara för dig mette)






RSS 2.0