24 FEBRUARI

Jag fattar inte hur alla bloggar hinner blogga varje dag, och inte hur dom kan ha saker att babbla om varje dag. När jag kom hit va ju allt nytt, nu är det ju min vardag, precis som ni lever varje dag därhemma. Jag är nog inte någon bloggare iallfall...

Torsdag idag och trots att vi började skolan igår efter en långhelg så är det skönt att det är fredag imorgon. Februari har varit ett skämt för våran del, två fyradagarshelger och halvdagar hit och dit, hela månaden har gått stört fort. Jag känner mig som världens "räkna-ner" människa för ibland sitter jag och räknar hur många månader det är hit och dit men jag vet inte riktigt om jag hajar egentligen. 3 veckor till Hawaii, galet. Exakt 7 veckor till jag får TRÄFFA MIN FAMILJ, hjälp. Ibland när jag tänker på det börjar jag nästan grina. Jag har inte så mycket hemlängtan men jag har inte träffat mamma pappa systrar på nästan 7 månader nu... klart det är jobbigt! 13 veckor till graduation och sen är det bye bye. Vill inte tänka på det just nu men det är sjukt vad fort det här har gått, alldeles för fort. Tänk att om 4 månader är det min födelsedag imorgon... 18 bast. Tänk va kul......

Sitter i sängen och har gjort i princip sen jag kom hem, mina vader krampar som aldrig förr efter gårdagens och dagens träning. Track är skitkul och idag gjorde jag min första 100 meters sprint med start-blocken och allt. Jag körde på 14.27 och bara en tjej va snabbare på 14.17 vilket kändes skitkul eftersom jag suttit på soffan i ett år eller så. Jag kommer nog att köra 100-meters och så kommer jag troligtvis köra stafett 4x100 då han vill att jag ska va den första som springer, läskigt men kul. Första tävligen nästa helg, laddddad!

Dom säger att det ska snöa imorgon men alltså..... jag gick i sandaler idag och frös knappt. Snöar det imorgon så bjuder jag nog på glass eller nått, jag tror alltså inte att det kommer snöa. Vi är ju inte i Sverige heller!

Precis pluggat lite... har blivit lite lat på sistone. Eller ja, läxor har nog aldrig varit min grej. Hoppas fortfarnde på att komma in på Norra Real men är lite nervös eftersom klassen är full och för att jag ska kunna komma in, måste någon sluta.. Jag har ingen aning om vad jag ska göra om jag inte kommer in, jag vill inte gå någon annanstans JU. Det blir nog bra ska vi se, med den mamma jag har så kommer jag nog in, haha.

Helg imorgon och på lördag får jag se om jag åker till Modesto med Marieke och Lindsay för att kolla på hennes brorsas spelning. Annars vet jag inte vad som händer faktiskt.. halvdag på måndag också. Haha, slapp månad.

Nä nu är jag tom på ord... ska sova även fast klockan är halv 10. Det trodde ni inte va mamma o pappa? Att jag går och lägger mig runt 9-10 nu för tiden. Sen så börjar ju skolan 7.40 också... hehehehe.

Lägger in lite bilder...



Lindsay, Dustyn, Daniel, Jag och Marieke förra helgen.




På väg till Plato's closet



Städade min garderob.....



Vi hade en bake-sale för Relay for Life vilket är välgörenhet för olika typer av cancer. I april kommer vi att ha en stor grej där alla lag samlas och går runt dagen o halva natten. Jag vet inte så mycket om det än men det ska bli kul, det säger alla iallfall. Jag och Marieke på bilden iallfall.

Nu ska jag sova, gooooodnight


17 FEBRUARI

Är det inte det ena så är det fasen det andra. Track gick skitbra och sen hoppla, typ benhinneinflammation på den. Så i hopp om att överleva detta så kommer jag att se ut som nedan. Har inte tid att vila liksom, första tävligen om två veckor!



Dubbelskydd, snyyyygggt. Jag älskar mitt högerben

10 FEBRUARI

Jättefint väder hela veckan, track har startat och går jättebra, det är torsdag och jag är ledig imorgon och på måndag, det blir inte så mycket bättre än såhär. Jag är på världens bästa humör just nu hehehehe.

Har massa att skriva men det är alldeles för mycket för att ta just nu. Jag ska ta en dusch, ja det är vad jag ska göra!! Lägger in lite bilder iallfall.



Marcus och jag i Art



Kan väl inte direkt klaga på vädret... Gått i sandaler och flipflops i veckan



U.S. History idag.... vad jag och scott sysselsatte osss med



AHhh jag älskar det här, typ för 2 timmar sedan



Marieke. Vi satt och kollade lite på fotbollsträningen, hon kör traacckkk hon med :)

Nu: duschen
Hejjjjjdå, ska försöka uppdatera i helgen


1 FEBRUARI

Sitter här och försöker skriva en engelskauppsats om grekisk mytologi och nej, det är inte min grej alls. Grejen är den att jag inte skulle ha några problem att skriva den om jag fick skriva på svenska, jag kan ju formulera meningar så mycket bättre..... bahhh. Och min lärare vägrar ta hänsyn till att jag är inte är från här, hon förväntar sig exakt samma från mig som från alla andra och snart börjar vi med shakespeare... Den blir kul på engelska.

Jajajajajaja, bra dagar idag och igår. Tror mest det är för att solen är ute nu för tiden!! Vill ha sommar.  Efter skolan idag så tog jag och Marieke en lååång promenad till hennes frisör eftersom vi utlänningar inte kan köra bil, haha. Det va ganska skönt att gå för en gångs skull, det händer inte allt för ofta.

Nu ska jag gå och lägga mig... Fortsätter med engelskan imorgon. Ska köpa massa saker till min Me-Book som vi gör nu på vårterminen, en bok om mig. Ja, Me-Book, det förstod ni nog.... Haha.

Förresten så..... fick jag ett mail häromdagen som bekräftade att jag åker till HAWAII den 16 mars!!!! Det ska bli hur kul som helst. Jag och Marieke åker genom organisationen med andra utbytesstudenter och är där i en vecka och jag är so exciteddddddd.



Jag och min man

RSS 2.0