21 NOVEMBER

Godkvälllllll.

Just nu sitter jag i min säng och hade egentligen tänkt att ta en nap eftersom vi lämnar Oakdale klockan 3 inatt. Det går dock inte...... Inte trött och alldeles för uppspelt. Kom igen, M E X I C O.
Packa borde jag ju också men det går inte det heller... JAJA.

Såååååå, igår var alltså formal och det va KUL. Orkar inte skriva så mycket så jag lägger in massa bilder istället. Ni som har mig på Facebook kan se en massa där.











--------------------------------------------------------------------------------------------











Lite bilder.
Vi hörs nog när jag kommer hem från Mexicoooooo. PUSS

14 NOVEMBER

Hej hej hallå hej hej.

Dålig uppdatering som vanligt jag vet, men har verkligen varit igång hela 4dagars-helgen. Helt slut nu haha. Så vi slutade skolveckan i onsdags och vi hängde med lite folk på kvällen, kul var det! Tidig morgon på torsdagen då Hailey hade fotbollsträning medan jag åkte hem och forsatte att sova ett tag, jag menar vi gick upp innan 8. Vaknade upp vid halv 11 och började göra mig iordning för.... SAN FRANCISCO!

Vi (Jag, Hailey, Lindsay, Bry och Marieke) kom iväg vid tyyyppp halv 1-1 och då började vår långa resa mot dress-shoppingen i San Fran. Vi körde till the Bart-station där vi bytte till tåg som skulle ta oss hela vägen in till city på 50 minuter. Strax efter två var vi framme och började på Macy's och gick vidare och jag kan inte räkna hur många klänningar vi provade sammalagt. Jag har och hade redan min klänning och skor så jag tittade mer på smycken och sånt där. Många timmar senare lämnade vi den häftiga staden för att återvända till Oakdale vilket vi gjorde vid 10-halv 11, låååång dag.

På fredagen tog jag det lite lugnt för att senare på kvällen åka mot skolan där vi hade football-game eftersom vi gick vidare till play-offs. Vi VANN och efter matchen så åkte vi och köpte massa gott och åkte hem till Marieke för att titta på skräckfilm. Alla va heldöda och det slutade med att vi stängde av filmen efter en halvtimme eftersom alla däckade, hehe.

Lördagen innebär en ytterligare shoopping-trip för smycken då jag inte hittade några i San Fran som kändes riktigt 100. Jag hittade däremot det perfekta halsbandet och örhängena så nu är jag goood tooo goo. Laddade också upp med två bikinisar eftersom vi åker till Mexico om en vecka och typ 7 timmar. AAAAH!!!

Idag så tittade jag på tjejernas fotbollsmatch och svettades ungefär ihjäl då jag misstolkade vädret och satte på mig uggs, jacka, tjocktröja och hela pakeket. Det va typ 30 grader.... Jag är nästan redo för vintern nu va.

Nu borde jag sova... Lägger in en liten sneakpeak på mitt halsband. Jag vill att den här veckan ska gå sååå fort.



Love itttt. Godnatt

13 NOVEMBER

Haahahahahahah:

 
‎1.Gå till google maps 2. Tryck på vägbeskrivning 3. Skriv Japan som startplats 4. Skriv USA som stoppplats. 5. Gå till nummer 38 i vägbeskrivningen 6. När du har skrattat färdigt, sätt detta som din
status



Hittade den på facebook, lite kul.

9 NOVEMBER

Snabb update på hur jag har det:

- BRA.

Snabb update på vad som händer

- Sista dagen i skolan imorgon innan vår 4-dagars långhelg.
- San Francisco på tordag med tjejoooorrrna för dress shopping. Jag måste bara hitta mina smycken sen är jag good to go.
- Något skoj i helgen, vi får se vad som blir.
- Klipper av mig håret på tisdag.. ÄNTLIGEN.
- Nästa lördag... FORMAL!!! Excitedddddddd.
- Måndagen efter det...  M E X I C O. Galet galet galet kul.

Nu ska jag sova, bra dag idag. Pussilussilossiluss



En av mina absolut bästa här, Lindsay



7 NOVEMBER

Gooood kväll.

Söndag idag och jag ska gå och lägga mig så fort jag skrivit klart det här inlägget, måste ju komma upp imorgon... Hur som helst har jag haft en gryyyyyyyyyyyym helg vilken började i fredags med ett football game mot det som tydigen är/var våra värsta värsta rivaler - Sonora. Utan problem vann vi (woooho) och det va fest på planen efteråt eftersom vi blev v.o.l champions. Innebär att vi spelar play offs vilket i sin tur innebär att det inte är slut på säsongen riktigt än, braaaa. Jag kommer sakna matcherna när det är över... blä.

Efter matchen åkte vi till en kompis med massa andra människor vilket var hur kul som helst. Vi (Jag, Hailey, Lindsay) lämnade strax innan 12 och åkte hem till Lindsay där vi stannade över natten. Vår plan var att vakna upp tidigt (haha lycka till redan där) eftersom vi skulle åka till Stockton för dress shoppping och hockey match!! Vi lyckades inte riktigt komma upp 9.30 som vi hade planerat och inte heller lämnade vi Oakdale 11.30... Hehe mer 1. Efter typ 30-40 minuter var vi framme i Stockton och åt lunch på Panda Express, väldigt gott. När vi ätit klart började vår jakt.... Formal dresses.

Vi va inne och provade klänning efter klänning efter klänning. Hittade en fin på Macy's och la undan den för att köpa den senare om jag inte hittade någon annan. På väg till Dillard's såg vi en helrandom affär och gick in för att kika och där hängde min klänning. Den är väldigt simpel och svart med puff men jag ska klä upp den med skorna (som jag köpte strax efter) och smycken. Vi provade mer klänningar men jag va nöjd med min fina. Can't waaaaaaait. 2 veckor kvar....

När vi va klara, eller när vi inte kunde stanna längre (vi blir nog aldrig klara), så åkte vi emot Hailey's pappa där vi skulle droppa av våra saker för att börja göra oss i ordning för hockey matchen. Vi åt pizza och sen gav vi oss av till matchen. Min första hockeymatch någonsin och vi hade hur kul som helst, mina favorittjejer det där. Vi fick se några fajter och mål, wohohoho. Matchen blev följd av spontanbowling och jag.... förlorade.

Kul helt fylld av massa roliga saker och en massa bilåkande, gahhhhh. :) Jag SKA ta mitt körkort när jag kommer hem haha.

Lägger in lite bilder från helgen och liten sneeek peeeeeak på mina skor... Klänningen får ni se om 2 veckor när jag ska ha på mig den.









Och skooorna.... hehehe. Jag älskar dom




Godnattisssss.

4 NOVEMBER

SO FAR:



TO GO:




Helt. Sjukt. 100 dagar sen jag åkte hemifrån och jag slutar aldrig förvånas över hur fort tiden går. Idag är en sån dag då jag saknar er så så så så så så så så mycket.

Vet inte vad jag ska skriva om, ska sova och se om det är lite lättare imorgon med alltihop. Jag ska inte ljuga för er, varje dag är inte lätt. Det var nog det här mamma menade med "Det som inte dödar, härdar". Jag kommer fasen klara allt efter det här. Försök själv att vara utan familj och dina vänner i 314 dagar så ska vi se. (Jag har familj och vänner här också, jag är inte helt utfryst om det lät som det hahaha)

Lite nyfiken, har ungefär exakt lika många läsare varje dag. Vilka äääääääär ni? Haha telll me.

Godnattt.


2 NOVEMBER

Kan inte riktigt sova så jag tänkte att jag skulle göra något kul. Jag tänkte skriva lite skillnader och skoj saker som jag reagerat på sedan jag kommit hit.

- Skolan är mycket mer strikt här, kommer du sent 3 gånger är det detention som gäller. Det spelar ingen roll om du är 10 sekunder sen, ringer klockan och du inte är inne än - är du sen. Som tur är har jag sköna lärare där bara en lärare är sådär strikt. Min bästa lärare tvingar oss att sjunga eller dansa när vi är sena... En morgon var jag 5 sekunder sen och fick sjunga... Hoppla. Vågar du ta upp mobilen och läraren ser så blir du med största sannolikhet av med den och i värsta fall får du inte tillbaka den på hela dagen utan måste gå till kontoret för att hämta den i slutet av dagen.
- Skolan börjar 07.40, så alla ni i Sverige som klagar när ni börjar 9. JAG BÖRJAR 07.40 VARJE DAG.
- "I love you" används 10000 gånger oftare här. Alla älskar allt och alla.
-  School spirit, folk går verkligen all in när det gäller saker såsom att klä upp sig. Sverige, släpp losss lite!
- Killarna är snyggare i Sverige. Fick den frågan här om dagen och ja, svenska killar är generellt sett snyggare. Finns dock några sådana här också.... Hehehe.
- Folk är mycket mer outgoing här.
- Allt High School drama man ser på filmer, finns på riktigt.
Jag trodde att det var överdrivet men jisssses, dramaqueeeeens.
Har du inte en bil, kommer du ingenstans. Såvida du inte har en jäklarns snabb cykel och med det, en rackarnsssss kondition.
- Det heter movies, inte cinema. Visst fick vi lära oss att bio är cinema men säger man det så tittar dom på en som man verkar efterbliven. Så rätt är; "go to the movies" inte till the cinema.
- Alla blandar ihop Sweden och Switzerland.
- Deras godis "Swedish Fish" finns inte ens i Sverige.
Många ääälskar det slags godiset men sanningen är den att vi inte ens har det. Det va lite kul, jag tittade på lådan med Swedish Fish och läser: Product of Canada.
- Jag har svårt att säga orden; little och utterly. Det GÅR inte ibland.
- ALLA tycker att Europa är ashäftigt.

Hmm det är klurigt, jag vet massa fler roliga saker. Skriver mer imorgon eller så!
GODNATT



Sister from another misterrrrr.

1 NOVEMBER

NOVEMBER, det är helt sjukt. Över tre månader sen jag åkte hemifrån... varför går tiden så långsamt hemma men alldeles för fort här?

Har blivit kass på att skriva men jag vet som vanligt inte vad jag ska skriva om. Jag beundrar fasen kissie dessie och hela det paketet så har så mycket att skriva om... Vettigt är det kanske inte alltid men det är ju iallafall något. Jag ska iallfall skriva lite om halloween.
Har nog haft en av de roligaste helgerna so far här, va väldigt roligt. Halloween är såååå mycket större här, liksom alla andra högtider. I fredags åkte vi iallafall på football game, vi hade bortamatch och samlade ihop lite folk i en stor bil och åkte dit. Tyvärrrrr så förlorade vi och det va tydligen en av våra värsta rivaler så det va helt tyst på planen efter matchen och jag tror tillochmed jag såg en kille gråta.. Hehehe hoppla.

Lördag morgon... Eller vette fasen om man ens kan kalla det morgon. Natten till lördag, 05.30 ringde klockan och då var det dags att stiga upp. Vi skulle iväg till tjejernas fotbollscup som spelades i Davis vilket var cirkus en och en halv timme bort. Första matchen runt 9 vilken dom spelade lika och jag satt på sidan och tittade... Jag. Hatar. Mitt. Knä. Jag börjar vänja mig nu, det suger.
Huuuuursomhelst, vi åkte och åt god lunch och senare spelade dom sin andra match där dom vann. Efter matchen packade jag mig in i bilen och åkte hemåt för hallooowweeeeeenkalas! Vi kom hem runt halv 6 och då hoppade jag in i duschen och tittade efter en outfit. Jag hade inte köpt någon eftersom det var meningen att jag skulle stanna i Davis till söndagen men eftersom det vore trist att missa min enda halloween här så sa Lindsay att jag kunde sova över hos henne och jag åkte hem.
Jag lånade min värdsysters militär-outfit och åkte över till Lindsay för att göra mig i ordning med henne och Marieke. Jag hade på mig en militär-klänning, converse och sen tog jag black ögonskugga och målade på benen och armarna så jag såg helt smutttttsig ut. Haha, nej men det va lite häfigt faktiskt. När vi var klara så rullllade vi iväg mot kalaset med våra vänner.

Haha kvällen var sjukt rolig och en del hade helgalna outfits, haha. Det som är så kul här är att alla går all in, känns inte som att folk hemma gör det. Hur som helst var det en väldigt lyckad kväll. På söndagen åkte jag bara hem och tog det lugnt hela dagen, gjorde min tvätt tänkte jag säga. (Did my laundry) Va hemskt, jag kan inte ens prata. Jag tvättade mina kläder och städade lite i mitt rum. På kvällen så åkte vi till Bry eftersom det var hennes födelsedag och åt massa mat, mexikanskt... SÅ GOTT. Vi gick runt lite i hennes område och det va packat med folk och kryllade av småbarn som gick Trick or Treat. Jag vet inte hur många gånger vi öppnade dörren den kvällen och gav gulleungarna godis.

Det va helgen iallafall! Halloween här är ju LITE roligare än hemma, utan att överdriva.

Knasig dag idag, va väääldigt trött, och efter skolan så var jag med Lindsay och vi dammsög hennes car och sen belönade vi oss själva med en glass. Ovanligt...
Hemma så provade vi klänningar till formal som är om typ 3 veckor. Två dagar därefter är det dags för... MEXICO. Taggad!!!

Jaja, jag lägger in lite bilder iallfall:



Taylor, Jag, Lindsay och Cassandra



Dustyn, Jag och Daniel



Nathan, Jag, Daniel, Dustyn

Godnatttt. Snart är min familj i samma land som jag.... Långt ifrån dock. Önskar att jag också kunde få ta en sväng till New York. Jag saknar eeeeeeeeeeeeeeeeeer.

Goodnight

RSS 2.0