24 MARS

Hemma i regniga och stormiga Oakdale efter en grym vecka på Hawaii. Jag måste sova nu men jag lovar att skriva allt om Hawaii i helgen och lägga upp en massa bilder!



Lite brunare än för en vecka sen, GODNATT


15 MARS

Bara två veckor sen jag skrev, no big deal. Vad gör jag nu? Jo jag packar... Vart ska jag? Jo HAWAIIIIIII.

Jag är alldeles för taggad och vill bara åka åka åka. Lite halvläskigt med det som varit men det ska nog gå bra iallfall. Ser fram emot en busy vecka med fint väder och roliga aktiviteter. Det känns lite overkligt, Hawaii liksom.

Hur som helst så ska jag upp om 5 timmar och det ser jag ju fram emot... hehe. Men som jag sa så känns det som en bättre anledning att gå upp än för att gå till skolan. Lite lätt och lagom. Packningen går ju verkligen inte bra och det här får mig att stressa lite över hur det ska gå om 10 veckor när jag packar för att åka hem, det kommer ju vara omöjligt. Jag har alldeles för mycket grejer..

Tror jag fått med allt nu även fast jag inte kommer använda hälften av det. Men tänk OM.... hehe.

Nu måste jag sova lite, jag tar inte med datorn så jag tror nog vi får höras när jag kommer hem.



ALOHAAAA!


1 MARS

Mars mars måne jag kan lura dig till skåne. Mars, redan??? KOM AN NU, SLOW DOWN

Ligger och tar det lugnt i min säng och gör inte mer än att titta på tv, blogga, andas och blinka. Skönt! Veckan känns redan lång eftersom vi haft 3 dagars veckor på sistone och det känns knäppt att det bara är tisdag. Hur som helst, har dagen varit bra och som varje dag toppas den av med träning vilket gör dagen bättre i princip varje dag. Jag märker så mycket skillnad på i höstas och nu att jag är mycket gladare och piggare nu när jag tränar, och det vet jag ju. Visst att ligga på soffan och titta på tv och äta är skoj, men inte efter flera månader... Jag är lite för aktiv för sånt.
Träningen va kul idag med och vi tränar just nu på hand-offs vilket är när vi ger stafettpinnen till varandra. Jag har alltså tävling på lördag och deltar i 4x100 relay och i medleyt. I 4x100 så är vi fyra tjejer som gör hundra meter var och jag startar hela loppet så lite nervös är jag för att tappa pinnen.. Men det ska nog gå bra. Medleyt är när vi är 4 personer som tillsammans gör 800 meter. Jag som startar, kör 100, sen kör en till tjej 100 och sen kommer 200 vilket springs av en annan tjej och tillsist kör den sista 400 meter. Väldigt excited for lördag!! Samling 07.00 ... tungt.

Annars så är det bara två veckor kvar till Hawaii och sådär, vill åka NU NU NU NUNUNU. Det va nog allt för just nu, puss och kram skumbanan



Lindsay och jag i helgen när vi va och bowlade.



Brody och jaaaaaaag.


ADIOS

RSS 2.0